Premis ComiCat 2008

Una interessant iniciativa per a la promoció del còmic en català (nota de premsa):

comicat.jpg

A un mes de la celebració del Saló del Còmic de Barcelona des de ComiCat hem decidit engegar una iniciativa paral•lela. El Saló te els seus premis que es concedeixen cada any i nosaltres no volem ser menys. Per això convoquem la primera edició dels Premis ComiCat de Còmic en Català. Com que no hi ha cap premi que aposti pel còmic fet o editat en català hem cregut convenient crear-ne un. D’aquest manera no només passarem una bona estona veient els resultats sinó que a més és una manera de reivindicar la publicació de còmics en la nostra llengua. Els premis, simbòlics que quedi clar (doncs el pressupost 0 que tenim per fer aquest bloc no dona ni per estatuetes) constaran de 4 categories:

• Millor còmic editat (traduït o publicat originalment) en català l’any 2007
• Millor dibuixant editat (traduït o publicat originalment) en català l’any 2007
• Millor guionista editat (traduït o publicat originalment) en català l’any 2007
• Millor editorial que hagi publicat en català de l’any 2007

Tothom qui vulgui podrà votar i coincidint amb el Saló del Còmic de Barcelona farem públics els resultats. Podeu votar fent clic sobre la imatge dels premis o aquí.


L’equip de ComiCat

Més informació en http://comicencatala.blogspot.com/

6 Comentarios en “Premis ComiCat 2008

 1. FEDE on 24 marzo 2008 at 13:25 said:

  EN 20 AÑOS LA LECTURA DE COMICS SERÁ UN LUJO. Y CON INICIATIVAS PUEBLERINAS COMO ESTA, DE DEFENSA DEL CATALÁN (PERO POR DIOS: ¿QUIEN LO ATACA?), UNA TORTURA.

 2. Nadie ha dicho defender, si no leo mal pone reivindicar, ¿que mal hay en que se editen comics en catalán y que haya quien quiera leerlos así? Y no te sientas torturado pues tu puedes leer como quieras, ¿o no?

 3. Miguel on 24 marzo 2008 at 16:30 said:

  Por desgracia dados los gobernantes catalanes y españoles, toda iniciativa lingüistica de los "paises catalans", tiene cierto tufillo, pero los números cantan y la pela es la pela, se vende más en español tanto cine como literatura o comic, así que hay no cabe imponer el catalán como en la administración, en la educación o en los rótulos de los comercios-la libertad se ha ido y si se sabe como ha sido-. Hay solo queda reivindicar, que me parece un buen verbo y el verdadero camino de los idiomas; reivindicar si, no imponer artificalmente.

 4. No alimenteu els trolls!

  Gràcies Álvaro pel recolzament!

  Per cert, un enllaç útil per votar: http://utrescu.net/comicscatala/2007.html
  Salut!

 5. Miguel on 25 marzo 2008 at 10:20 said:

  Querido Marc, me pasma tu falta de argumentos, lo que digo es tan cierto como que estamos en marzo, pero si tu prefieres llamarme troll y te quedas mas a gustito, e fin, por lo menos podías haberme insultado en catalán. Au revoir, adeu, que te den.

 6. Si no defienden los catalanes su idioma, ¿quién va a hacerlo?

  Además, se parece bastante al castellano.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation