Novetats de Grup 62 per Sant Jordi/Saló

Herois, de Michael Turner, Phil Jimenez, Kerry Gammill i altres. 240 págs. Color. Cartoné- PVP: 15,95€
(**)- Watchmen, Alan Moore i Dave Gibbons. 468 págs. Color. Cartoné. PVP: 35€


Herois, de Michael Turner, Phil Jimenez, Kerry Gammill i altres. 240 págs. Color. Cartoné- PVP: 15,95€
Un grup de persones “normals” descobreixen que tenen súper poders. Juntes han de salvar el món de la destrucció.
Herois, el còmic, recopila noves histories mai vistes a la televisió de la sèrie revelació de la temporada, creada per en Tim Kring, històries que afegeixen profunditat als personatges i que exploren noves línies narratives, dibuixades per figures capdavanteres del còmic americà com Michael Turner, Phil Jimenez i Kerry Gammill.
A Nova York hi ha un home que pot volar. A Texas una animadora descobreix que és indestructible. Al Japó un jove oficinista s’adona que pot modificar el temps, parar-lo o fer-lo anar endavant o enrere… A poc a poc aquests éssers comproven fins on poden arribar amb les seves habilitats i aniran descobrint que res és una casualitat i que tenen una missió, per la qual han de combinar els seus poders i fer-los servir per una finalitat col•lectiva: salvar Nova York de la destrucció, i potser el món sencer.

(**)- Watchmen, Alan Moore i Dave Gibbons. 468 págs. Color. Cartoné. PVP: 35€
Una gran història, una reflexió sobre el nostre temps que pren com a punt de partida la vida d’un grup de superherois que volen tornar a “protegir” el món de la injustícia i dels dolents.
En aquest camí, es plantegen el dilema de la seva funció en la societat, el paper de la fama i els mitjans de comunicació, la dinàmica del poder i el problema del control sobre qui l’exerceix.
Who watches the Watchmen?
Watchmen és un gran clàssic del còmic, publicat originalment l’any 1989 als EUA, que des de llavors no ha parat de reeditar-se.
Conegut per tots els lectors d’aquest gènere, ha tingut i té un èxit de vendes sense precedents en el mercat internacional i espanyol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation