Col·leccionant Herois de Còmic

El próximo sábado 26 de Abril, a las 18:00h, se celebrará en la Biblioteca Sagrada Familia de Barcelona la mesa redonda Col·lecionant Herois de Còmic, sobre elcon la presencia de Esteban Maroto, Enric Corominas y Pere Olivé. Modera la mesa Àlex Salgado.

“Un recorregut divulgatiu sobre el món del col.leccionisme d’originals de comic-book, explicat amb el recolzament d´espectaculars obres amb portades, olis, splash pages de Gene Colan, Liefeld, Cassaday, O´barr, Gene Ha i molts més. Comptarem amb la col.laboració especial de l’Esteban Maroto i l’Enric Corominas, que ens explicaran el seu punt de vista particular sobre aquesta afició i l´experiència d´adquirir originals directament dels autors.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation