Exposición Tintín en el món d’Hergé. Col·lecció Jordi Tardà

El próximo miércoles, 14 de mayo, a las 20:00, Jordi Tarda y Arc adi calzada inaugurarán en el Centre Octubre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12 València) la exposición Tintín en el món d’Hergé. Col·lecció Jordi Tardà , que recoge dibujos, fotografías, libros y otros originales alrededor del mundo de Hergé, el creador de Tintin.

Nota de prensa:
“Tintín en el món d’Hergé” és una exposició organitzada conjuntament per l’Octubre CCC i la Fundació Caixa Girona que recull dibuixos, fotografies, llibres i altres originals al voltant del món del gran il·lustrador belga i de la seua creació més coneguda, Tintin, un dels personatges més universals de la història del còmic.

Les creacions d’Hergé respiren dos elements bàsics per entendre l’art contemporani: el seu sentit transversal i la universalitat de la comunicació, el fet que els lectors de qualsevol lloc del món es puguen identificar amb els seus personatges, amb una trama on tan important és el que es diu com els suggeriments ocults.

Tintin humanista, científic, polític, escriptor, artista, aventurer, navegant… Hi ha un Tintin per a cada lector i tots es troben en aquesta exposició, bastida a partir d’elements absolutament originals de la col·lecció de Jordi Tardà.

Entrada lliure

Inauguració: Dimecres 14 de maig de 2008, a les 20h

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation