L’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic guanya el Premi a la Producció Cultural, Illa de Mallorca 2008.

Una excelente noticia, resultado de un trabajo impecable. Os paso la nota de prensa:

El President de l’Institut d’Estudis Baleàrics, pertanyent el Govern de les Illes Balears, ha fet públic avui dematí el veredicte del Jurat a la Producció Cultural, Illa de Mallorca, 2008. En aquesta primera edició el Jurat ha acordat concedir el guardó a l’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic (AAVC).
Cal dir que el jurat d’aquest premi està composat pels redactors de cultura dels mitjans de comunicació escrita i audiovisual de Mallorca.
L’acte d’entrega del Premi a la Producció Cultural a Mallorca, tindrà lloc el proper dijous, dia 11 de desembre amb motiu de la Festa de Nadal de l’IEB a l’Aljub des Baluard (Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation