I Jornada sobe comunicació, cultura y còmic de la UAB

El viernes 12 de desembre de 2008 se celebrará en el Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona la I Jornada sobe comunicació, cultura y còmic de la UAB.
Programa:

10,30. Obertura
10, 45. Conferència. Els superherois en un món en canvi. Alejandro Martínez Viturtia, crític i director editorial de Panini Comics.

12 a 13, 30. Debat. Còmic: Recerca i informació, de Bang a La Carcel de Papel. Moderador: José Maria Perceval, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Participan Antonio Martin (tèoric, estudiós i editor), Alfons Moliné (estudiós i crític) i Alvaro Pons (professor de la Universitat de València i director del blog La Carcel de Papel).

16, 30 a 18. Debat. Còmic, cultura i comunicació. Moderador: Carles Figuerola, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Participan Natalia Meléndez (professora de la Universitat de Málaga), Jordi Cervera (novel•lista i periodista cultural a Catalunya Ràdio) y Joan Navarro (estudiós, crític i director editorial de Glénat).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation