Firmas de Víctor Rivas, Dani Montero, Cazares y Bergés

El viernes 17 de septiembre, a las 20:00h, Víctor Rivas, Josep Maria Cazares, Miquel Àngel Bergés y Dani Montero firmarán ejemplares de sus obras en el Pub Antares de Lleida (C/Ballester 15).

[Nota de prensa]
Signatura de còmics al Pub Antares
Víctor Rivas, Dani Montero i Cazares i Bergés firmaran les seves darreres publicacions

Víctor Rivas, Josep Maria Cazares, Miquel Àngel Bergés i Dani Montero signaran exemplars dels seus darrers treballs aquest divendres, 17 de setembre, a les 20 h, al Pub Antares (c. Ballester 15 de Lleida). La llibreria especialitzada Norma Còmics Lleida i Set de Còmic (Convenció de Professionals de la Indústria del Còmic) organitzen aquesta sessió de firma de còmics.

Josep Mª Cazares i Miquel Àngel Berges signaran la novel·la gràfica “La Calle del Norte” (Ed. Milenio 2010), projecte guardonat en la sisena edició dels Premis Lleida de narrativa. Fa un any, el treball es va publicar en llengua catalana amb el títol de “El Nord” (Pagès Editors) i enguany s’ha llençat la versió en castellà, que s’ha distribuït en llibreries generals i especialitzades de tot l’Estat.

Dani Montero, autor novel gallec, firmara exemplars de la novel·la gràfica “Sin mirar atrás”, volum distingit al 2009 amb el Premio Castelao de Banda Deseñada que atorga la Diputació de La Corunya. La publicació ha anat a càrrec de l’editorial gallega “Demo Editores”.

Víctor Rivas, autor gallec afincat a Lleida, rubricarà el seu nou còmic, “Caperucita Roja” una nova versió del conegut conte infantil amb guió del nordamericà Martin Powel. L’editorial gallega “El Patito Editorial” ha publicat enguany aquesta obra. El mateix treball ja va aparèixer fa un any en versió anglesa, “Red Riding Hood”, impulsada per l’editorial americana Stone Arch Books i llençada al mercat nordamericà i anglés.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Post Navigation