Novetat de Estrella Polar

Zombillenium 1. Greta, de Arthur de Pins. 56 págs. Cartoné. 23,3 x 31,2. Edició en català PVP: 13,95

En Zahner no es plantejava canviar de feina i ni molt menys s’imaginava que acabaria atropellat per una mòmia, un esquelet i un vampir. Tots tres són treballadors de Zombillennium, un parc temàtic de terror on cada cap de setmana hi van menys famílies a passar el dia. Però la vida dóna girs inesperats i sense necessitar currículum ni carta de recomanació en Zahner ja forma part de l’equip d’empleats del parc, és el nou encarregat de la paradeta de cotó de sucre. El dilema del seu cap és si convertir-lo en home llop o vampir…
Treballar en una empresa de zombis, vampirs, homes llop, mòmies i bèsties de la nit és com a mínim tan difícil com fer-ho en una d’humans: les condicions del treballador no són millors.
Arthur de Pins (Bretanya, França. 1977)
El dibuixant Arthur de Pins va estudiar arts decoratives a París. Ha fet animació, caricatures, còmics, pòsters, etc. Encara que treballa principalment com dissenyador gràfic.
Els seus treballs han estat portada d’importants revistes i llibres, ha fet campanyes de televisió per a marques molt conegudes dintre i fora del seu país. Zombillenium: 1. Greta és el primer volum d’una nova saga de l’autor on fa una divertida paròdia del gènere de zombis, que Estrella Polar ha publicat aquest gener dins la col·lecció Comic Books.
La pàgina oficial de l’autor és www.arthurdepins.com.
Arthur de Pins, visitarà el Saló del Còmic 2011 (del 14 al 17 d’abril) i presentarà la saga ombillennium entre d’altres treballs, aprofitant també que enguany el FICOMIC proposa una exposició anomenada: Zombies. Ni morts ni enterrats que farà un recorregut per aquest gènere que té tant d’èxit al cinema, al còmic i últimament a la televisió. Una nova tendència que comencem a veure, també, a la novel·la juvenil. El comissari de la mostra serà Ángel Sala, director de Sitges Festival Internacional del Cinema
Fantàstic de Catalunya.

Comments are closed.

Post Navigation